Πρόσκληση

Εγγραφή Webinar

Επιστημονικό πρόγραμμα μαθημάτων ΕΜΠΑΚΑΝ

Webinar Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. 

Τρίτη 22.12.2015, 15:00

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Την Τρίτη 22.12.2015, στις 15.00 μ.μ., πραγματοποιείται το προγραμματισμένο webinar που διοργανώνει η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών της μαθημάτων μέσω διαδικτύου. 

Το θέμα του Webinar είναι: «Καρδιαγγειακή ασφάλεια αντιδιαβητικών αγωγών» και ο ομιλητής που θα το παρουσιάσει είναι ο κ. Σταύρος Λιάτης, Παθολόγος με εξειδίκευση στο Διαβήτη, Επιμελητής Α’ ΕΣΥ, Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών & Διαβητολογικό Κέντρο, Γ.Ν.Α.

Συντονιστής - σχολιαστής θα είναι κ. Κ. Μακρυλάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας Ι.Σ.Π.Α., Α΄ Προπ. Παθ. Κλινική και Διαβητολογικό Κέντρο  ΓΝΑ ΛαΪκό.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο webinar μέσω της διεύθυνσης: 
https://attendee.gotowebinar.com/register/2979745052158323969
Webinar ID: 154-098-691
συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει την internet διεύθυνση μέσω της οποίας θα μεταδίδεται online το σεμινάριο και η οποία θα είναι προσβάσιμη για το ακροατήριο λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα μετάδοσης.

Μπορείτε να συμβουλεύεστε εδώ το Πρόγραμμα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των webinars.  

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ηλεκτρονικά «Βεβαίωση Παρακολούθησης», με την προϋπόθεση εγγραφής και παρακολούθησης σε 4 από τις 6 ενότητες των Webinars.
 
Όσοι από εσάς επιθυμούν να συμμετάσχουν στις μελλοντικές εκπαιδευτικές δράσεις της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν., παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε να κρατήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για ενημέρωση. 

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας.

Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν., Ι. Κυριαζής

Επιστημονικά Υπεύθυνος, Ι. Ιωαννίδης

Με την ευγενική χορηγία της ELPEN  

elpen

 Mε την έγκριση του Ε.Ο.Φ

eof